mandag den 25. marts 2013

Fuldkornsfladbrød

I længere tid har jeg haft lyst til at prøve at bage/stege fladbrød. Så da vi i weekenden skulle i sommerhus (og dermed lige skal hygge os lidt ekstra) var det jo en oplagt anledning. De blev serveret som alternativ snack. Så tilbehøret var hvidløgssmør, røget laks og snack tomater. Så det er hygge



2 fladbrød
1 1/2 dl hvedemel
1/2 dl rugmel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
2 fed presset hvidløg (eller mindre, hvis du ikke som os elsker hvidløg)
1 tsk timian
3/4 dl - 1 dl vand
1 spsk olie
+ ekstra olie til stegning (og evt lidt hvidløg)




Bland allerede ingredienserne sammen og del dejen i to stykker. Rul hver stykke ud og kom lidt olie på panden. Steg hvert fladbrød ca 2-3 minutter på hver side. Du kan holde dem lune ind til de skal spises ved komme et viskestykke over.


Brødet kunne klart bruges til en gang chili con carne - evt tilsat spidskommen i dejen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)