fredag den 12. juli 2013

3*P'er (Pulled pork pizza) på grill

Kombinationen af pizzasten på grillen, en god opskrift på pizzadej og så en rest pulled pork det burde give et super godt resultat. Det gjorde det helt klart også :-)


Selve pizzaen blev lavet efter samme opskrift som sidste gang og det samme gjorde tomatsaucen.


Resten af pulled pork blev hakket i nogle mindre stykker, så det bedre passede til at komme oven på en pizza. Samtidig kom jeg lidt peberfrugt og nogle friske grønne asparges på pizzaen inden den fik en holdfuld revet ost.

Efter 8-10 minutter på pizzastenen på grillen var der perfekt aftensmad til os. Næste eksperiment bliver vist UFO pizza - med pasta og kødsovs. En kombination jeg godt kan lide og som kæresten også har fået smag for.

Den sidste pizza fik også lidt strimler skinke på, idet resten af pulled pork ikke var så stor.

5 kommentarer:

  1. Åh, jeg vil så gerne prøve at smage det på pizza - det kan jo kun være et hit!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan kun anbefales - smager fantastisk godt

      Slet
  2. Mums, vi skal faktisk have de 3 p'er i dag har fulgt en opskrift fra http://rigeligtsmor.dk/ hvor der også er noget tilovers som så skal bruges til pizza i dag.
    Hvilken opskrift bruger du til det.?

    Mvh.
    Jimmy

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er normalt opskriften på marinade fra grillstarter.dk vi anvender.

      Slet
    2. Hejsa

      Takker for linket den kendte jeg ikke, jo flere opskrifter jo bedre så kan man tage det gode fra de forskellige opskrifter. ;-)

      Slet

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)