mandag den 13. april 2015

Sunde fuldkornsvafler

Da jeg testede fuldkornsvaflerne som alternativ til pandekager (til mexikansk mad) samt toastbrød (til stuvede champignon), var det da også oplagt at teste det som den klassiske vaffel - med marmelade og sukker på.



Jeg tog derfor udgangspunkt i opskriften som blev anvendt til de andre test, men tilsatte lidt vaniljesukker og resultatet var slet ikke dårligt.

Det er ikke lige så tunge vafler, som jeg husker de plejer at være, men de har den sprødhed som jeg forbinder med vafler. Det nogle vafler som helst skal spise efterhånden som de bliver bagt, idet de bliver lidt kedelige når de bliver kolde.



ca 6 vafler:
2,5 dl vand
2,5 dl mælk
1 dl alm hvedemel
1 dl hvid hvedemel
1 æg
0,5 dl fuldkornsmel
30 g smeltet margarine/smør
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljesukker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)