onsdag den 18. juni 2014

Rabarbermuffins med mandelmel



Nu hvor vi begynder at have lækre frisk råvare så som rabarber i haven, skal de naturligvis bruges til nogle lækre muffins. Jeg tog udgangpunkt i min almindelig opskrift på rabarbermuffins, men tilsætte både ekstra rabarber og mandelmel.
Resultatet blev nogle rigtig lækre muffins med en god mandelsmag  på grund af mandelmelet og marcipanen. De kan nemt blive bagt flere gang i løbet af sommeren


ca 25 muffins:
125 g smør - stuetemperatur
125 g sukker
125 g marcipan - revet
150 g rabarber
150 g hvedemel
100 g mandelmel
3 æg
2 dl skyr (eller cremefraiche)
2 tsk bagepulver
1/2 vaniljestang

Skær rabarberne i små stykker og drys ca en spiseskefuld af sukkeret over dem, så de kan trække imens resten tilberedes.

Leg Mette Blomsterberg med vaniljestangen og lidt af sukkeret. Pisk derefter vanilje, sukker og smør til en luftig masse imens du tilsætte æggene et efter et og derefter skyren. Bland mel samt bagepulver sammen og sigt det i dejen. Derefter vendes den revet marcipan og til sidst rabarberne i dejen Dejen hældes i muffinsforme som fyldes ca 3/4 del.

Bages ved 180 grader i ca 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)