mandag den 13. april 2015

Amerikanske bisquits med chokolade

Da vi havde spist den første portion af amerikanske bisquits havde jeg lyst til at lave en portion hvor der blev tilsat chokolade. Da vi kun havde noget mørk chokolade anvendte jeg det, men jeg vil klart foretrække lys chokolade pga den har mere sødlig/sukkeragtig smag, som kagen vil have rigtig godt af.


Det er en rigtig lækker kage med et mere sødligt tvist en den første version.



ca 20 styk (afhængig af størrelse)
300 g mel
100 g smør
100 g lys chokolade (jeg anvende mørk denne gang, men vil anvende lys næste gang)
1,5 dl mælk
2 tsk sukker
1 tsk salt
4 tsk bagepulver

Bland mel, sukker, salt og bagepulver sammen og hak smørret ud i det. Smulder smørret ud i melet og tilsæt derefter æg, groft hakket chokolade samt mælk og saml dejen.

Rulles ud til en pølse på ca 30 cm og skæres i 15-20 stykker som kommes på bagepladen og presses lidt flade med gaffel. Kagerne hæver rigtig meget under bagningen

bages ved 225 grader i ca 12 minutter til de er gyldenbrune.

Smager bedst når de er kølet lidt af, så er de stadig sprøde. Ellers bør de ristes før de skal spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)