fredag den 8. august 2014

Amerikanske bisquits


Dette er en utrolig nemt og hurtig "små"kage der kan laves hvis du pludselig får lyst til lidt lækkert til kaffen.



Men samtidig er det også en kage som helt skal spise nybagt - eller ristes inden de skal spises. Der er ikke så meget smag i selve kagen, så du kan overveje at spise dem som scones med fx marmelade eller nutella. Da vi lunede en portion efter at have grillet, flækkede jeg dem og kom en tynd skive nougat imellem. Det var slet ikke dårligt

ca 20 styk (afhængig af størrelse)
300 g mel
100 g smør
1,5 dl mælk
2 tsk sukker
1 tsk salt
4 tsk bagepulver

Bland mel, sukker, salt og bagepulver sammen og hak smørret ud i det. Smulder smørret ud i melet og tilsæt derefter æg samt mælk og saml dejen.

Rulles ud til en pølse på ca 30 cm og skæres i 15-20 stykker som kommes på bagepladen og presses lidt flade med gaffel. Kagerne hæver rigtig meget under bagningen

bages ved 225 grader i ca 12 minutter til de er gyldenbrune.

Smager bedst når de er kølet lidt af, så er de stadig sprøde. Ellers bør de ristes før de skal spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)