onsdag den 17. september 2014

Fuldkorns squashtærter uden bund

Da der endnu en gang var en del squash, var det oplagt at bage endnu en portion af squashtærten. Men da jeg dels ikke havde hverken ost, bacon eller skinke, samt havde en portion hytteost som trængte til at blive spist, blev der ændret i den oprindelig opskrift.

Det blive den helt klart ikke dårligere af, heller ikke dagen efter som madpakke.  Samtidig blev det klart en sundere variant.






til 4-6 personer
ca 800-900 g groftrevet squash
6 æg
50 g fuldkornshvedemel
75 g hvedemel
250 g hytteost
1-2 tsk olie
1 tsk bagepulver
1 hakket løg
4 fed hvidløg
salt, peber, karry og spidskommen

Pisk æggene sammen og kom hytteost, mel og olie i. Kom derefter revet squash i (gerne sammen med den væske der hurtig kommer når de bliver revet). Tilsæt dererefter presset hvidløg og hakket løg. Det er smagssag om du vil hakke løgene fine, jeg hakkede dem blot groft.

Kom bagepulver og de krydderier i som du ønsker

Hæld æggemassen i et tærtefad, jeg smurte ikke fadet inden brug og det gav ikke nogle problemer.

Bages ved 180 grader almindelig varme i 30 minutter og derefter ca 10 minutter ved 200 grader varmluft (så synes jeg det bedst får en flot farve).

Vi fik endnu en gang en portion nye bønner til, men ellers vil en omgang salat også passe rigtig godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)