fredag den 2. januar 2015

Havregrynpandekager toppet med peanutbutter og banan



Kombinationen af lyst til pandekage med peanutbutter og banan, samt at det godt måtte mætte lidt, gjorde at disse pandekager blev lavet. Det er nogle rigtig lækre pandekager, som mætter markant mere end almindelig pandekager.



Jeg tog udgangspunkt i den opskrift jeg anvendte til pandekagerne til efterårsstjerneskud, som gav fire mellemstore pandekager. Der kom lidt peanutbutter og banan på dem, og så kunne der råhygges en våd vinterdag.


ca 4 pandekager:
75 g hvedemel
50 g havregryn
50 g rugmel
3 dl vand
1 æg
1 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
+smør/olie/margarine til stegning.

Pisk olie, vand og æg sammen. Kom derefter resten af ingredienserne i skålen og stil den på køl i ca 30 minutter.

Steg derefter pandekagerne i det fedtstof du foretrækker - personligt anvender jeg ofte en kombination af margarine og olie. Af en eller anden grund kan jeg ikke lide pandekager steget i smør.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)