torsdag den 26. februar 2015

Chiaknækbrød med rug

Disse lækre knækbrød smager super godt som en snack og kan også bruges som tilbehør til morgenmad. Uanset hvad så er det eneste problem i mine øjne at de lynhurtigt bliver spist, men da de er nemme at lave så er det jo nemt at lave en ny portion.




1/2 bageplade
50 g hvedemel
30 g solsikkefrø
30 g sesamfrø
30 g græskarkerner
25 g rugmel
10 g chiafrø
5 g salt
2 spsk olivenolie
1 tsk bagepulver
1/2 dl vand

Alle ingredienser røres sammen og rulles derefter ud imellem to styk bagepapir. Min endte med udrullet at blive ca 30*20

Skær med en kniv eller pizzahjul inden dejen kommer i ovnen - derved er det nemmere efterfølgende at knække ud i den størrelse stykker du ønsker.

Bages ved 200 grader i ca 15 minutter til de bliver flotte gyldne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)