onsdag den 25. marts 2015

Pizzasnegle på ølandshvede



Nu var det min tur til for første gang at kaste mig over at lave pizzasnegle (og vist kun anden gang at smage dem). Det er klart ikke sidste gang, for det var både super nemt at lave og smagte rigtig godt.



ca 20 pizzasnegle:
400 g fint ølandshvede
200 g fuldkorns ølandshvede
400 g vand
10 g gær
10 g salt

Fyld:
Tomatsovs
Skinkestrimler
Revet ost

Smulder gæren ud i melet og ælt derefter vand og lidt efter salt, i dejen. Stil dejen ved 10-12 grader i ca 12 timer.

Kom dejen ud på et let meldrysset bord og stræk i dejen til den er ca 40*30 cm. Ved at strække i stedet for at rulle, forsvinder luftlommerne ikke fra dejen. Smør tomatsovs på og drys med skinke og ost (undtaget en kant på ca 1 cm hele vejen rundt).

Rul hurtig dejen sammen og skær den i stykker på 1 - 1 1/2 cm stykkelse og kom dem på bagepladen. Lad dem hæve i ca 15 minutter imens ovnen bliver varm og bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)