onsdag den 29. juli 2015

Kokostoppe med havtorn


Disse kokostoppe er lavet med udgangspunkt i denne opskrift, med det et par justeringer. Jeg valgte at anvende hele havtorn i stedet for kun pure. Samtidig syntes jeg at toppene i efter den oprindelige opskrift havde svært ved at hænge sammen. Så derfor reducerede jeg mængden af kokos.




Resultatet blev nogle lækre kokostyppe med det lidt syrlige tvist som havtorn giver dem. De smagte meget bedre end billederne viser.

ca 15 stk
3 æg
125 g sukker
275 g kokosmel
100 g smeltet smør
150 g most havtorn
evt  mørk chokolade til dypning

Pisk æg og sukker luftig, kom derefter resten af ingredienserne i og lad det trække i 15-30 minutter. Formes derefter til ca 15 toppe som bages ved 180 grader i 12 minutter

Du kan evt dyppe de afkølet kokostoppe i smeltet chokoladen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)