fredag den 18. september 2015

Banan-solbærmuffins med Husk

Kombinationen af lyst til noget sødt til kaffen og noget tyndt solbærmarmelade var udgangspunkt for disse muffins. De blev af praktiske grunde lavet uden æg - i stedet anvendte jeg en banan. Samtidig måtte de godt være lidt sunde - derfor kom der Husk i dem.


Resultatet blev nogle banan-solbærmuffins som smagte rigtig godt, men visuelt ikke får top karakter. Solbærmarmeladen bevirker at det færdige resultat får en lidt mærkelig lilla farve.




ca 10 muffins
100 g hvedemel
100 g mælk eller skyr
125 g solbærmarmelade
75 g sukker
75 g hakket chokolade
75 g kokosmel
50 g smør
30 g Husk
1 banan eller æg
2 tsk bagepulver


Smør, solbærmarmelade, banan og sukker piskes sammen til en luftig masse. Mel,bagepulver sigtes sammen og blandes sammen med Husk. Derefter vendes blandingen forsigtigt i dejen sammen med skyr. Kom groft hakket chokolade og kokos i.

Dejen kommes i muffinsforme og bages ved 200 grader i ca 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)