fredag den 19. februar 2016

Nutella-muffins-bomber



Disse muffins er lavet med udgangspunkt i min opskrift på luftige vaniljemuffins, men tilsat nutella og valnødder. Så kan det kun blive godt.


ca 9 muffins
125 g sukker
125 g hvedemel
50 g smør
50 g mælk
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1 1/2 tsk bagepulver
1 nip salt

fyld
9 små tsk nutella
9 valnødder

Kom først 9 små teskefulde nutella i fryseren (skal helst være frossen når du kommer det i dejen).

Pisk æggeblomme, sukker samt smør sammen. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker samt salt sammen og pisk det i æggemassen.

Pisk æggehviden stiv og vend forsigtet først lidt af det i massen med æggeblommen. Når det er vendt godt sammen kan du vende resten af æggehviden i.

Jeg kom en lille spiseskefuld af dejen i, derefter valnød og nutella og så en spiseskefuld dej til. Men jeg syntes af nutella var faldet meget ned i kagen. Så næste gang vælger jeg at komme alt dejen i og så komme nutella i og forsigtigt presse nutella lidt ned.

Bages ved 175 grader i ca 18 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)