mandag den 7. marts 2016

Cookies med mandelsmør og mørk chokolade

En par rester af mandelsmør og hjemmelavet peanutbutter som skulle bruges kombineret med lysten til et par cookies, var udgangspunktet for dette eksperiment.




Resultatet blev nogle rigtig lækre, sprøde og luftige cookies - og så er det skønt at vide at der der stadig er nogle kugler i fryseren som er klar til at blive bagt en grå og kedelig aften.


ca 12 cookies
85 g mandelsmør
75 g mørk chokolade - hakket i tern
75 g mel
50 g smør
70 g sukker
2 spsk fløde
1/4 tsk bagepulver
1 knsp salt

Pisk mandelsmør samt smør sammen og pisk derefter begge typer sukker  i massen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i anden skål og tilsæt det lidt efter lidt til smørmassen.

Rul dejen til kugler med en diameter p ca 2 1/2 cm, og kom dem i køleskabet eller fryseren i mindst 30 minutter inden de skal bages.

Bages ved 180 grader i ca 18 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)