fredag den 1. april 2016

Creme a la kinder bueno

Inspireret af min chokolade og nougatmousse havde jeg lyst til at lave en med smag a la kinder bueno.  Resultatet blev en utrolig lækker creme som kan bruges på mange måde. Den kan enten serveres som mousse,bruges som creme i en lækker lagkage eller som fyld i fyldt chokolade. Jeg overvejer at prøve den i en portion fastelavnsboller til næste år. Denne gang blev den dog brug til en rest af hasselnøddekagen som var i fryseren.
Husk dog at den smeltet chokolade skal køle lidt af inden du hælder det i fløden. Det glemte jeg første gang, med det resultat at den skilte. Men smagen fejlede ikke noget.

En portion
50 g hvid chokolade
25 g nougat
1 dl fløde

Smelt chokolade og nougat i mikroovnen (eller vandbad) og lad det køle lidt af. Pisk derefter fløden imens du hælder den lune chokolade/nougatmasse over.

Så er cremen klar til brug - du kan nemt opbevare den i køleskabet et par dage inden du skal bruge den

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)