fredag den 10. juni 2016

Focacciabrød - farvoritbrødet til grillmad (og meget andet)

Indrømmet så bliver der noget bagt focacciabrød 9 ud af 10 gange vi har gæster, eller hvis jeg skal bage brød vi selv skal bruge til aftensmad.




Årsagen til det er to - det smager rigtig godt og er utrolig nemt at lave. Selv når gæsterne for 117. gang får det serveret er kommentaren at det bare er noget rigtig godt brød og at de godt kan nøjes med det og hvidløgssmør. Så jeg er fatisk begyndt at bage lidt ekstra, så gæsterne kan for et portion med hjem.


Den opskrift jeg oftes bruger er den langtidshævet version med manitobamel (du kan også bruge almindelig hvedemel). Men har du ikke tid til at langtidshæve dejen, så er denne opskrift super god.

Hvis du som mig elsker hvidløg, kan du også komme hele hvidløg i dejen.


Du kan også bage focacciabrødet som små minibrød


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)