fredag den 12. august 2016

Hurtige muffin på hvidhvede

Nogle gange kan man godt blive lidt lækker sulten, men samtidig skal det ikke være for usundt. Disse muffins blev bagt ud fra det princip, hvorfor jeg erstattede noget af det almindelig hvedemel med hvid hvedemel.




Til trods for dette var det stadig nogle luftige muffins, men indrømmet jeg savnede lidt mere fedt stof og rigtig chokolade i dem. Men de er helt klar ok som et alternativ ind imellem

ca 25 små muffins
100 g sukker
75 g hvedemel
50 g hvid hvedemel
50 g smør
50 g mælk
2 spsk nesquick
1 æg
1 tsk vaniljesukker
1 1/2 tsk bagepulver
1 nip salt


Pisk æggeblomme, sukker samt smør sammen. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker, nesquick samt salt sammen og pisk det i æggemassen.

Pisk æggehviden stiv og vend forsigtet først lidt af det i massen med æggeblommen. Når det er vendt godt sammen kan du vende resten af æggehviden i.

Bages ved 175 grader i ca 12 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)