mandag den 15. august 2016

Squash boller, kage og meget mere






Nu er squash-sæsonnen i fuld gang og det skal klart udnyttes. For revet squash i boller og kager giver et lækkert svampet resultat.

Det er ofte denne version af rugfler med squash som jeg bager, men reelt kan du tage din ynglindsopskrift og erstatte vand med det revet squash.

Men den klassiske squash kage skal helt klart også bages, for jeg er vild med en svampet kanelkager. Overvejer lidt om der i år ikke skal tilsættes nogle valnødder til kagen.

Vi anvender også meget gerne squash til aftensmaden, enten som fyldt squash eller som tærte. I år har jeg også forsøgt med pølsehorn hvor der er tilsat revet squash i dejen. Det var også en succes.

Når squash sæsonnen er på det højeste kan jeg ikke følge med at få dem brugt, som om det er både til kage, brød og aftensmad. Så der kommer ofte nogle revet portioner i fryserne som bliver brugt efterfølgende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)