fredag den 30. september 2016

Wienerstang med blommer

Da jeg lave koldt hævet wienerbrød, valgte jeg at komme blommer i en af stængerne. Hvad var mere oplagt nu hvor vi har så mange blommer.




Resultatet blev rigtig lækkert, og jeg er glad for at vide der er nogle poser med blommer i fryseren som kan bruges til dette i vinteren.

Jeg brugte halvdelen af dejen og halvdelen af remouncen fra opskriften på koldt hævet wienerbrød og tilsatte så blomme fyldet.

Fyld:
80 g blommer i tern på 1 1/2-2 cm
30 g rørsukker
1 spsk kanel

Pensling
1 æg
hakkede hasselnødder eller mandler

Følg opskriften på wienerbrødet og kom blommefyldet på efter remouncen.

Blommer:
kom blommer i et ildfastfad drysset med rørsukker og bag dem i ovnen ved 180 g i 20 minutter. Lad blommerne køle af, og fjern efterfølgende lidt af væsken indne du rører kanel i.


Pensel stængerne med sammepisket og og drys med nødder oven på. Bages ved 220 grader i ca 20 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)