torsdag den 29. december 2016

Blinis med eller uden boghvedemel



De sidste par år omkring nytår har jeg kunne se at der var rigtig mange som efterlyste en opskrift på blinis enten med eller uden boghvede.


Jeg har prøvet at bage blinis med boghvedemel efter denne opskrift flere gange, og efter denne opskrift uden boghvedemel et par enkelte gange.

Personligt synes jeg ikke at der er den store forskel på det færdige resultat. Det er dog vigtig at du sørger for at dejen ikke er for tyk, for en tyk dej gør at det hæver meget når det bliver steget på panden.

Så hvis du ikke har boghvedemel - og ikke lige kan se hvad du skulle bruge det ellers, så spring bare på en uden.

Det vigtige ved blinis er at du skal huske at de mætter overraskende meget (og faktisk lidt mere hvis de er lavet på boghvedemel). Så der skal kun beregnes et par par stykker per person. Samtidig bør blinis spises nybagte - de bliver lidt kedelige og tørre hvis de skal lunes op dagen efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)