fredag den 13. januar 2017

Nemme nougatsnegle/snurrer med butterdej

Disse nougat-marcipansnegle med butterdej bliv impulsivt bagt en aften hvor der skulle lidt hygge til aftenskaffen. Der blev både lavet en portion snegle og nogle snurrer


Idet jeg ikke havde tid til at dejen skulle hæve blev den normale gærdej til snurrerne skiftet ud med butterdej. Samtidig valgte jeg at bruge rester af marcipan, nougat og nødder fra julen.


ca 12 styk
1 butterdejsplade
50 g marcipan
50 g nougat
25 g hakket nødder

Ælt/pisk marcipan og nougat sammen til en ensartet masse.

Rul butterdejen ud til ca 20*30 og fordel marcipan massen på halvdelen af butterdejen. Drys de hakket nødder over marcipanen og fold resten af butterdejen hen over.

Skær det ud i strimer af ca 1,5 cm brede.Hvis du laver snegle ruller du dem bare sammen, hvis du laver snurrer kan du se hvordan du gør det i linket til gærdejen.

Bages ved 200 g varmluft i ca 18 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)