fredag den 17. marts 2017

Amerikanske chokolade biscuits







Det er ikke første gang jeg bager disse som et mix imellem cookie og småkager. De har sprødheden fra småkager, Men samtidig højden/tykkelsen som cookies. Det meget lave sukkerindhold gør at det færdige resultat på ingen måde er sød. Det gør også at jeg meget sjældent bruger mørk chokolade i disse cookies pga de så bliver lidt for bitre.

Men med lys eller hvid chokolade er det en rigtig lækre cookies som forsvinder som dug fra solen når jeg bager en portion




ca 12 styk (afhængig af størrelse)
150 g mel
75 g mælk
50 g smør
50 g lys chokolade
1 spsk sukker
1 æggeblomme
1/2 tsk salt
2 tsk bagepulver

Bland mel, sukker, salt og bagepulver sammen og hak smørret ud i det. Smulder smørret ud i melet og tilsæt derefter æg, groft hakket chokolade samt mælk og saml dejen.

Trilles i små kugler (ca 30 g) som trykkes fløde og kommes på bagepladen. Kagerne hæver rigtig meget under bagningen så sørge for at der lidt afstand imellem dem.

Bages ved 200 grader i ca 12 minutter til de er gyldenbrune.

Smager bedst når de er kølet lidt af, så er de stadig sprøde. Ellers bør de ristes før de skal spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)