mandag den 6. marts 2017

Kiks med hasselnøddemel

Disse gode sprøde hasselnøddekiks blev bagt lidt inspulsivt en dag jeg arbejdede hjemme. Du kan nemt ælte dejen dagen før og så lade den ligge i køleskabet.


De er super med smør på og vil også passe rigtig godt til et ostbord



125 g mel
65 g smør
2 spsk finthakkede hasselnøddemel
1 æggeblomme
25 g vand


Smulder smøret god ud i melet og ælt mandelmelet i. Pisk æggeblommen og vand sammen i en kop og hæld det over melet.

Ælt dejen sammen og stil den på køl i ca 30 minutter.

Rulles ud i ca 25*25 (5 mm i tykkelse) og skæres i kiks i den størrelse du ønsker, du kan også stikkes ud dejen ud i form.

Prikkes med den gaffel og bages ved 225 grader i ca 15 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)