mandag den 22. maj 2017

Luftig og svampet chokolade muffins

Min jagt på den perfekte chokolade muffins er ved at være i mål for denne omgang. Jeg tog i starten udgangspunkt i min opskrift på tysk chokoladekage, men jeg øgede mængden af chokolade for at give en endnu mere intens smag af chokolade


85 g sukker
75 g mel
45 g smør
90 g mørk chokolade
1 æg
kornene fra 1/2 vaniljestang
1 tsk bagepulver
1/2 dl kærnemælk

Kom vaniljekorn, sukker og smør i en skål for sig og pisk det til smørret er cremet. Tilsæt æggeblommen og rør godt. Pisk dernæst dejen imens du hælder den smeltet chokolade i. Vend derefter forsigtig skiftevis mel samt bagepulver blandet sammen og kærnemælk i dejen. Pisk æggehviden stiv i en anden skål og vend derefter forsigtig hviderne i dejen.

Fordel ca 50 gram dej i hver form og bag dem ved 180 grader varmluft i ca 18 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)