torsdag den 1. juni 2017

Nem og lækker dessert til pinsefrokosten - banoffie pie med karamelflødeskum og i lag



Pinse er gerne lige med familiefrokost og hygge. I den forbindelse skal der naturligvis også en lækker dessert. Denne dessert kan forberedes inden gæsterne kommer, smager rigtig godt og er til og med nem at lave. Du kan også vælge at lave det portionsanrettet i glas, men jeg syntes også denne her måde er super lækker


Hvis du ikke har noget dolce latte, kan du prøve med noget købe karamelsauce. Det vil ikke give det samme resultat, men kan være en let (nød)løsning.

4 personer
8 spsk karamel fra dolce latte (eller mere hvis det er slikmunde)
8-10  digestive kiks - knust
4 bananer, skærret i tynde skiver
2 dl letpisket fløde
Evt chokoladespåner til pynt

Pisk fløden let sammen og kom derefter karamellet i og pisk det let sammen.

Jeg knuste kiksene helt fint og fordelte ca 1/3 del af dem i skålen. Derefter 1 1/2 banan skårret skiver og 1/3 af karamelfløden

Gentag derefter processen to gange til, så du ender med tre lag af det hele. Slut evt af lidt revet chokolade på det sidste lag karamelfløde.

Desserten skal helst ikke stå og trække i 4-5 timer inden servering, men den har rigtig godt af at være lavet et par timer i forvejen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)