tirsdag den 23. december 2014

Fyldt chokolade med havtorn og hvid chokolade

Jeg har i lang tid leget med tanke om at lave fyldt chokolade med havtorn. Så da jeg faldt over denne her opskrift og så var jeg straks solgt.

Resultatet er en rigtig lækker kombination af syrligheden fra havtornene og sødme fra den hvide chokolade. Sammen med fyldt chokolade med karamel, samt en portion dadelkugler, så er slikket til juleaften klar :-)


Fyld til ca 30 stk:
100 g hvide chokolade
1/2 dl fløde
50 g havtorn
Samt chokolade til formeneHak den hvide chokolade i mindre stykker. Kom samtidig fløden og havdelen af havtornene i en gryde og varm det op - mos godt i havtornen så skallen bliver brudt. Hæld den varme fløde igennem en sigte over den hvide chokolade og rør rundt i den til at den bliver en ensartet masse. Hak alle havtornene (også dem som blev varmet op i fløden) og rør det i den hvide chokolade.

For selve processen med at lave det fylde chokolade, så se processen her. Men husk at du ikke må fylde formene helt op med havtornblandingen. Det kom jeg til at gøre, med det resultat at nogle af de fyldte chokolader må serveres uden bund idet den ikke hænger sammen med skallen. Men smagen fejer heldigvis intet :-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)