lørdag den 26. december 2015

Inspiration til nytårsdessert

Syntes allerede at jeg i starten af december begyndte at se de første efterlysninger til inspiration til menuen til nytårsaften.

Det er en af de aftner hvor dessert helst skal kunne forberedes før gæsterne kommer, så der evt kun mangler lidt pyntning inden serveringen.

Personligt er jeg tilhænger af at desserten nytårsaften ikke er alt for tung idet du ofte får en del mad, snacks og chips den aften - og samtidig skal der være plads til lidt godt kransekage.
En af mine favoritter er hjemmelavet is på nøddebund som er super lækker, kan tilberedes lang tid i forvejen. Du kan evt pifte den op med at pynte med revet chokolade før servering. En anden fordel er at hvis vi ender med at være så mætte at desserten springes over, så står den blot i fryseren til en anden gang du får gæster.
Ellers er det ofte panna cotta eller chokolade mouse som jeg serverer. Fx en lækker chokolademousse
 med både hvid og mørk chokolade lavet på skyr, er både nem at lave før tid, smager godt, ser dekorativ ud og er samtidig lidt sund


Skyr panna cotta er som chokolademoussen nem at lave, visuelt flot, smager godt og er samtidig sund. Du kan erstatte havtornen med appelsinsaft eller rester af kirsebærsaucen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)