fredag den 6. oktober 2017

Skagensstykker med squash

Da det for et par uger siden var min tur til at have morgenbrød med på arbejde, valgte jeg at bage en god klassisker - nemlig skagensstykker med squash. Resultatet blev rigtig godt - og der blev også næsten spist op
Jeg tog udgangspunkt i min normale opskrift på skagensstykker, men erstattede noget af vandet med squash. Du kan ikke erstatte det 1:1, men det er meget tæt på.



ca 15 styk
300 g vand
300 g revet squash
500 g manitoba mel
300 g fuldkorns ølandshvedemel
100 g solsikkekerner
15 g gær
10 g salt
+ solsikkekerne til pynt

Smulder gær ud i hvedemelet og ælt alle ingredienserne i. Ælt dejen i ca 5 minutter inden du lader den hvile ved køkkentemperatur i ca 1 time. Stilles derefter på køl i 12-36 timer inden du bager.

Bollerne bages ved 250 grader i ca 18 minutter.

2 kommentarer:

  1. Hvordan skal det forstås....former du dem til boller før du stiller på køl, eller?

    Ser ud til at være en lækker opskrift :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, jeg former dem først når de skal bages :-)

      Slet

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)