torsdag den 14. marts 2019

Bailey fromage med frisk mango


Når vi skal have gæster er det ofte mig som kommer med input til desserten (mærkelig nok :-)), og mange gange foretrækker jeg en dessert som skal laves dagen før, så du ikke skal stresse over denne på selve dagen. Derfor er denne bailey fromage et rigtig godt valg.
Selve opskriften har jeg tyvstjålet fra Valdemarsro så jeg vil henvise dertil med selve opskriften.

Jeg havde dog lavet nogle ændringer - jeg bruge bailey deluxe i stedet for almindelig bailye. Jeg var nervøs for om det gav en for kraftig smag af chokolade, men det gjorde det ikke. Samtidig brugte jeg cirka kun  halv delen af krokanten. I stedet valgte jeg at servere desserten med stykker af frisk mango. Det var med til at give et frisk pift til desserten.

Jeg havde lidt problemer med mit husblas, men endte med at løse det ved at jeg smeltede husblas over vandbad, og rørte bailey i skålen, imens den stadig var over vandbadet. Så lod jeg det køle lidt af inden jeg piskede det sammen med æggesnapsen.

Nok elsker jeg bailey, men jeg vil ikke anbefale at servere bailey til desserten :-) Vælg i stedet en let (evt syrlig) dessertvin hvis du vil have en dessertvin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Stort som småt - alle kommentar er velkommen :-)