tag:blogger.com,1999:blog-2768734927773155404.post6010900045091763594..comments2024-03-07T11:39:31.163+01:00Comments on Hvad skal vi bage?: Hvorfor selv bage rugbrød?Hvadskalvibage/Mettehttp://www.blogger.com/profile/17830420841708147310noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2768734927773155404.post-24950772631244625392013-04-16T11:28:34.841+02:002013-04-16T11:28:34.841+02:00Helt enig - både med ymeren og maltmelet. Jeg har ...Helt enig - både med ymeren og maltmelet. Jeg har læst om nogle som anvender soya for at give farve - og det er jo endnu billigere end maltmelen.Hvadskalvibage/Mettehttps://www.blogger.com/profile/17830420841708147310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768734927773155404.post-12452345484971308612013-04-16T11:20:35.308+02:002013-04-16T11:20:35.308+02:00Er ny læser, så så først nu din surdej er gået lid...Er ny læser, så så først nu din surdej er gået lidt amok. Det forklarer ymeren :)Patricknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768734927773155404.post-42882425573417397782013-04-16T11:18:24.018+02:002013-04-16T11:18:24.018+02:00Hvis du bager det af surdej (og dermed ingen dyr y...Hvis du bager det af surdej (og dermed ingen dyr ymer) og dropper maltmelen (for det er jo bare farve) kan du faktisk gøre det endnu billigere.<br /><br />Ud over det er jeg enig i betragtningerne. Billigere og bedre - win/win. Yderligere holder et surdejsrugbrød også længere. Vores brød holder sig fint en uge.Patricknoreply@blogger.com